Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z dokładnymi recepturami.
Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody wędzenia, prawidłową budowę wędzarni, właściwości różnych rodzajów drewna do wędzenia oraz sprawdzone receptury.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo AA s.c. Andrzej Mardyła, Hanna Mardyła
ul. Ciepłownicza 29
31-574 Kraków (Polska)
tel: 695 994 191
email: rlipowski@aa.com.pl
Szczegóły
Tytuł: Tradycyjne wędzenie - wieprzowiny, wołowiny...Autor: Eleonora Trojan, Julian Piotrowski
Wydawnictwo: AA
ISBN: 9788378646679
Rok wydania: 2022
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Looney Tunes Piotruś i Memo
Cartamundi
Tom&Jerry Piotruś i Memo
Cartamundi
Akademia: 4 latka
Greg
Akademia: 3 latka
Greg
Moje pierwsze labirynty
Skrzat
Moje pierwsze kodowanie
Skrzat
Akademia 4-latka
Skrzat
Akademia 3-latka
Skrzat
Kodowanie dla przedszkolaka
JUNIOR.PL