Tradycyjne polskie receptury na polskie trunki, czyli miody pitne, a także wina z:
- jagód, malin, porzeczek, wiśni, agrestu, głogu, rabarbaru, liści winogron, soku z brzozy.
Przepisy proponowane przez Autora to tradycyjne polskie receptury.
Szczegóły
Tytuł: Fabrykacya win owocowych i miodówPodtytuł: Tradycyjne polskie receptury
Autor: Konrad Niklewicz
Wydawnictwo: Księży Młyn
ISBN: 9788361253129
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 100
Format: 12.5x17.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.09 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Domowy wyrób win
Olesiejuk
Chleb
Buchmann
Napoje, koktajle, likiery, nalewki
Wydawnictwo Duszpasterstwa Rolników