Proponujemy 200 przepisów na wyjątkowe wiosenne, letnie, jesienne i zimowe potrawy. Wykorzystamy w nich produkty, które o tej porze roku są najsmaczniejsze, wydobywając pełnię ich smaku i aromatu.
Szczegóły
Tytuł: Cztery pory roku Książka kucharskaWydawnictwo: READER'S DIGEST
Kod paskowy: 9788388243455
ISBN: 8388243454
Języki: polski
Rok wydania: 2003
Ilość stron: 304
Format: 27x30cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.795 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Słownik angielsko-polski PWN Oxford
English-Polish Dictionary
English-Polish Dictionary
Wydawnictwo Naukowe PWN
Postępowanie cywilne tom 2a+KS364288
Inwestycje
Yes
Walker
Przepiórki w płatkach róży
G+J Gruner+Jahr Polska
Historia malarstwa
Buchmann