Robert Winckiewicz, dobrze już znany wielu czytelnikom, w swojej najnowszej książce zamieszcza przepisy na nowe pyszne i zdrowe produkty.
W tym opracowaniu obok wcześniejszych przepisów czytelnik znajdzie opis coraz bardziej popularnej obróbki mięsa metodą sous vide. Jest ona zazwyczaj stosowana przez szefów kuchni renomowanych restauracji. Zaadaptowana została na potrzeby domowych wędlin, aby były jeszcze znakomitsze.
W tym opracowaniu obok wcześniejszych przepisów czytelnik znajdzie opis coraz bardziej popularnej obróbki mięsa metodą sous vide. Jest ona zazwyczaj stosowana przez szefów kuchni renomowanych restauracji. Zaadaptowana została na potrzeby domowych wędlin, aby były jeszcze znakomitsze.
Szczegóły
Tytuł: Domowe wędliny tradycyjne oraz sous videAutor: Robert Winckiewicz
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788383155593
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 224
Format: 17.5 x 23.5 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.745 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kanaryjskie smaki
E media
Domowe przetwory. Kiszonki z owoców, warzyw..
Ringier Axel Springer Polska
Domowa kuchnia koreańska
Znak Koncept