Ciasta i desery dla diabetyków. Wyd. IV

RM

  • Rok wydania: 2022
  • Format: 16.2x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
39,99 PLN
Nasza cena
30,81 PLN
Oszczędzasz 23%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 30,14 zł



Bycie diabetykiem nie oznacza, że musisz całkowicie zrezygnować z deserów. Odrobina słodkiej przyjemności nie zaszkodzi – pod warunkiem, że wiesz, jak przygotować deser o niskim indeksie glikemicznym, odpowiedniej ilości wymienników węglowodanowych i niezbyt kaloryczny. W to kulinarne szkolenie zabiera Cię doświadczona dietetyczka.

W książce znajdziesz:
  • 120 przepisów na desery na ciepło i zimno, ciasta i ciasteczka, lody, koktajle, musy i placki,
  • wyliczoną kaloryczność każdej potrawy, a także ilość wymienników węglowodanowych, białkowo-tłuszczowych, błonnika i kwasów tłuszczowych,
  • praktyczne wskazówki, czym zastąpić cukier,
  • porady kulinarne dotyczące żywienia diabetyków,
  • tabele miar i wag najpopularniejszych produktów.

Agata Lewandowska – dietetyk, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego oraz SGGW. Interesuje się sportem, zdrowym stylem życia i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka książki Polska kuchnia bezglutenowa. Od kilku lat pracuje w warszawskiej Poradni Dietetycznej Dietosfera

Kraj produkcji: Polska

Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: handlowy@rm.com.pl


Szczegóły

Tytuł: Ciasta i desery dla diabetyków. Wyd. IV
Autor: Agata Lewandowska
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788389622761
Języki: polski
Rok wydania: 2022
Ilość stron: 160
Format: 16.2x23.5cm
Oprawa: Miękka

Recenzje