Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania

Pascal

  • Rok wydania: 2023
  • Format: 16.2x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
65,00 PLN
Nasza cena
48,14 PLN
Oszczędzasz 26%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 40,65 zł



Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni! Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?

Szczegóły

Tytuł: Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowania
Autor: Agnieszka Bednarska
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788383171067
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 272
Format: 16.2x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.408 kg

Recenzje