Wypróbuj niezawodne przepisy na bezglutenowe dania! Chcesz ograniczyć gluten, mięso, nabiał lub cukier? Wydaje ci się, że bez nich twoje dania nie będą równie smaczne, a posiłki staną się mało różnorodne? Przygotowanie bezglutenowych pierogów, klusków czy bułeczek jest dla ciebie wyzwaniem nie do pokonania, a zdrowa dieta wydaje się pełna ograniczeń? Agnieszka Bednarska po raz kolejny dzieli się zdobywaną przez lata wiedzą i doświadczeniem, dzięki którym bezglutenowe gotowanie zmieni się dla ciebie z trudnej sztuki w prawdziwą przyjemność! Poznaj właściwości bezglutenowych składników i zdrowych przypraw, naucz się przygotowywać roślinny nabiał, mieszać własne mąki i gotować przepyszne posiłki dla całej rodziny. Zainspiruj się daniami z różnych stron świata i raz na zawsze wyrzuć gluten ze swojej kuchni! Zdrowo, pysznie, naturalnie. Czego chcieć więcej?
Szczegóły
Tytuł: Bez glutenu, bez nabiału, bez cukru. Sekrety naturalnego gotowaniaAutor: Agnieszka Bednarska
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788383171067
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 272
Format: 16.2x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.408 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Zeszyt nutowy C1 - A5 leżący - 6 linii PWM
Polskie Wydawnictwo Muzyczne
Ładnie, Bolusiu!
Zakamarki
Sezonowe Alaantkowe BLW
Mamania
Ala ma kota. Naturalna nauka czytania
Centrum Edukacji Dziecięcej
Rysowanie krok po kroku. Magiczna kraina
Zielona Sowa
Pucio robi porządek
Nasza Księgarnia
Myszonek wita wiosnę
Frajda