Pucio zostaje kucharzem, czyli o radości z jedzenia

Nasza Księgarnia

  • Rok wydania: 2023
  • Format: 13.5 x 13.5 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Jutro (poniedziałek 2024-12-23)
Sugerowana cena
29,99 PLN
Nasza cena
25,70 PLN
Oszczędzasz 15%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 19,74 zł

Kiedy Pucio wychodzi z restauracji z przepisem na pyszne placuszki, wiadomo, że szykuje się rodzinne gotowanie. Jeszcze tylko szybkie zakupy i można przystąpić do pracy. A ile przy tym zabawy! Każdy ma swoje zadanie: tata kroi owoce, Pucio miesza, a Misia dosypuje do miski kolejne składniki. I podwieczorek zaraz gotowy!

W książce znajdziecie przepis na Puciowe placuszki z owocami do samodzielnego przyrządzenia. Wspólne kucharzenie polecamy szczególnie dzieciom z trudnościami w jedzeniu.


Dr n. hum.Marta Galewska-Kustra – mama, logopedka i pedagożka dziecięca, pedagożka twórczości, pisarka. Zajmuje się rozwijaniem kreatywności oraz terapią opóźnionego rozwoju mowy i wad artykulacyjnych u dzieci. Wieloletnia pracowniczka naukowa Akademii Pedagogiki Specjalnej im. Marii Grzegorzewskiej w Warszawie. Autorka bestsellerowej serii książek wspierających rozwój mowy dziecka „Uczę się mówić, wymawiać, opowiadać". Każdą wolną chwilę poświęca na spisywanie nowych przygód, które dyktują jej mucha Fefe i Pucio. Od 2018 roku mama małego Krasnala.

Joanna Kłos ukończyła grafikę na Akademii Sztuk Pięknych w Krakowie, dyplom obroniła w Pracowni Projektowania Plakatu. Przez kilkanaście lat pracowała jako graficzka, by wreszcie zostawić „pracę na etacie" i zająć się ilustracją. Wspólnie z siostrą prowadzi pracownię lalek Kalikayo. Uwielbia czekoladę z pomarańczą i piesze wyprawy ze swoimi psami.
 


Szczegóły

Tytuł: Pucio zostaje kucharzem, czyli o radości z jedzenia
Autor: Marta Galewska-Kustra, Joanna Kłos
Wydawnictwo: Nasza Księgarnia
Seria: Pucio
Kod paskowy: 9788310139658
ISBN: 978-83-10-13965-8
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 28
Format: 13.5 x 13.5 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.192 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: