Organizacja pracy w hotelarstwie 2
25/2008

Rea

  • Rok wydania: 2008
  • Format: 17 x 24 cm
  • Oprawa: miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
43,00 PLN
Nasza cena
40,08 PLN
Oszczędzasz 7%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.

Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.

Szczegóły

Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie 2
Podtytuł: 25/2008
Autor: Orłowska Joanna, Tkaczyk Małgorzata
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375440218
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4

MEN: 25/2008
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 270
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.424 kg

Recenzje