Organizacja pracy w hotelarstwie. W części drugiej omówiono:
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
- zagadnienia z zakresu organizacji pracy i zarządzania zakładem hotelarskim według ISO,
- zasady utrzymania porządku i czystości,
- zasady funkcjonowania działu gastronomii hotelowej z uwzględnieniem kontroli jakości żywieniowej, zgodnie z zasadami HACCP,
- współpracę z biurami podróży,
- charakterystykę parterowej części zakładu ze szczególnym uwzględnieniem działu recepcji.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
Szczegóły
Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie 2Podtytuł: 25/2008
Autor: Joanna Orłowska, Małgorzata Tkaczyk
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375440218
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3
Technikum » Klasa 4
MEN: 25/2008
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 270
Format: 17 x 24 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.424 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Lublin dzieje miasta /Dolnośląskie/
Dolnośląskie
Morze nieszczęść
Komisarz Brunetti i tajemnice Wenecji
Komisarz Brunetti i tajemnice Wenecji
Noir Sur Blanc
Zło czai się wszędzie
Dolnośląskie
Przebudzenie
Prószyński i S-ka
Słynne metresy czyli tajna władza kobiet
Videograf II