Sztuka usługiwania
Jak zostać dobrym kelnerem

CeDeWu

  • Rok wydania: 2023
  • Format: 14.5x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
1-3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
50,00 PLN
Nasza cena
46,38 PLN
Oszczędzasz 8%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 40,08 zł



Pierwsza książka wydana w języku polskim, poświęcona sztuce nowoczesnej obsługi kelnerskiej. Skupia się na tym, co w zawodzie kelnera jest najważniejsze – na umiejętnościach interpersonalnych, prezentacyjnych, komunikacyjnych i sprzedażowych, niezbędnych do tego, by odnieść sukces w zawodzie kelnera. Książka kładzie nacisk na praktykę. Jest napisana językiem bezpośrednim, wzbogacona przykładami, anegdotami, ćwiczeniami do wykonania „na żywo” oraz wywiadami z doświadczonymi przedstawicielami branży restauracyjnej. • Co odróżnia kelnera przeciętnego od kelnera wybitnego – cechy, postawy, umiejętności • Kelner jako gospodarz i doradca ds. potraw • Skuteczne narzędzia sprzedaży kelnerskiej • Scenariusz profesjonalnej obsługi klienta • Typologie klientów i zasady ich obsługi • Jak radzić sobie z trudnymi klientami i w trudnych sytuacjach • Wskazówki dla menedżerów sali •Praktyczne ćwiczenia i scenki do oceny • Opinie profesjonalistów branży restauracyjnej

Szczegóły

Tytuł: Sztuka usługiwania
Podtytuł: Jak zostać dobrym kelnerem
Autor: Aldona Janasik, Dorota Zarczuk
Wydawnictwo: CeDeWu
ISBN: 9788381027052
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 232
Format: 14.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.305 kg

Recenzje