Książka kucharska ? przewodnik po pasztetach i terrinach. Dziesiątki przepisów na delikatne farsze, eleganckie pasztety z mięsa, ryb, drobiu i dziczyzny oraz na wykwintne potrawy z warzywami, serem i owocami. Ich zaletą jest, że można przygotować je wcześniej, a dzięki różnorodności farszów, dopasować do podawanych później dań.
Szczegóły
Tytuł: Pasztety i terrinyAutor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Świat Książki
Kod paskowy: 9788324705993
ISBN: 978-83-247-0599-3
Rok wydania: 2008
Ilość stron: 160
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Słownik rosyjsko-polski polsko-rosyjski
EX LIBRIS
Potop
Greg
Dawid Copperfield
Zielona Sowa
Mutant
Rebis
Integralnokulturowe badanie kontaktu kulturowego. Wybrane problemy społeczne i prawne
Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego