Ajurwedyjska książka kucharska. Jak zdrowo żyć i dobrze się odżywiać dostarcza nowego spojrzenia na starożytną sztukę samo-leczenia. Dogłębnie omawia ajurwedyjski system żywienia oraz system trzech dosz. Kładzie nacisk na pełną wartość odżywczą potraw, ich właściwości lecznicze oraz okoliczności takie jak pory roku, podróże.
Zawiera ponad 250 sprawdzonych, prostych, łatwych w przygotowaniu przepisów, stworzonych, by wspomóc zachowanie witalności i energii przez długie lata. Oferuje szeroki wachlarz zindywidualizowanych receptur, dostosowanych do poszczególnych typów konstytucjonalnych od orientalnych dań indyjskich aż po europejskie i amerykańskie specjały.
Kraj produkcji:
Producent:
ATENEUM M. Kogut, A. Zegiel Spółka Komandytowa
ul. Półłanki 12c
30-740 Kraków (PL)
tel:
email:
Szczegóły
Tytuł: Ajurwedyjska książka kucharskaAutor: Amadea Morningstar, Morningstar Urmila
Wydawnictwo: Zielone wydawnictwo
ISBN: 9788365852496
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 428