Dżemy czy korniszony ze sklepu nie dorównują smakiem tym przygotowywanym przez nasze babcie. Proponujemy naszym Czytelnikom poradnik zawierający prawie 100 przepisów na pikle, sałatki, marynaty, dżemy, konfitury, marmolady, powidła, kompoty i soki, a także półprodukty do innych potraw. Dodatkowo w poradniku można znaleźć: podstawowe informacje o niezbędnym sprzęcie do przygotowywania przetworów, zasady i rodzaje pasteryzacji, zalecenia dotyczące przechowywania przetworów, kalendarz sporządzania przetworów z różnych owoców i warzyw.
Producent:
Ringier Axel Springer Polska Sp. z o.o.
Domaniewska 49
02-672 Warszawa (PL)
tel: +48 22 232 00 00
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Fakt poradnik. PrzetworyAutor: Anna Książek
Wydawnictwo: Ringier Axel Springer Polska
ISBN: 9788380911666
Ilość stron: 96
Oprawa: broszurowa