Frustuck - Zum guten Morgen. Mittagessen - Tattigende Halbzeit. Abendessen - Ein gemeinsamer Abend.
Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność wyborne nalewki owocowe.
Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność wyborne nalewki owocowe.
Szczegóły
Tytuł: Polnische KucheAutor: Byszewska Izabella
Wydawnictwo: Parma Press
ISBN: 9788374191524
Języki: niemiecki
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 96
Format: 17.0x16.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.34 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Choroby układu oddechowego
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Matematyka w pigułce z tablicami
BENKOWSKI
Odchodzenie Jana Pawła II do Domu Ojca w polskich mediach
Księgarnia Św. Jacka
Repetytorium i testy szóstoklasisty
Szkolne PWN
Anatol i przyjaciele
Literatura
Polska Zabytki techniki
Carta Blanca