Bez masła nie ma dobrej kuchni. Masło to źródło przyjemności, smak wspomnień z dzieciństwa i tajny składnik udanych potraw. Sprawia, że wszystko smakuje lepiej. Nie bez powodu przez wielu jest uważane za jedno z najgenialniejszych kulinarnych odkryć. Adriana Marczewska, szefowa kuchni i autorka popularnego profilu @adriana_marczewska na Instagramie, dzieli się swoimi najlepszymi przepisami z tym produktem w roli głównej. Znajdziesz tu pomysły na małe co nieco, zupy, obiady, sosy, śniadania, przepyszne kromki i rewelacyjne desery. Maślane gofry gryczane czy młode pory z masłem romesco? Rosolnik ogórkowy czy kimchi kapuśniak? Tarta galette ze śliwkami z cynamonem i kwaśną śmietaną czy karpatka z jagodami i kremem z palonego masła? Sprawdź, jak wyczarować maślane cuda, i przygotuj jedzenie, które uszczęśliwia.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Pascal
Zapora 25
43-382 Bielsko-Biała (Polska)
tel: 338282888
email: pascal@pascal.pl
Szczegóły
Tytuł: MasłoAutor: Adriana Marczewska
Wydawnictwo: Pascal
ISBN: 9788383172361
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 272
Format: 20.0x26.0cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Pola i Piotruś. Urodziny
Wilga
Jak przepraszać
Wilga