Zamknięte w słoiku smaki wiosny, lata i jesieni ubogacą każde danie, będą doskonałą przekąską, a także bazą do innych smakowitych potraw. Kiszonki to także wspaniały pomysł na zdrowy posiłek – pełne witamin są naturalnymi probiotykami, które wspomagają naszą odporność. Weganka, Magdalena Pieńkos, instruuje, jak kisić warzywa, owoce, grzyby, a także jak przygotować fermentowane, pełne zdrowia napoje i pomysłowe posiłki z kiszonek.
Szczegóły
Tytuł: Domowe kiszonki z owoców, warzyw i ziółAutor: Magdalena Pieńkos
Wydawnictwo: SBM
ISBN: 9788383481234
Języki: polski
Rok wydania: 2023
Ilość stron: 192
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jego Piekielna Kuchnia
Olesiejuk
Smartfood
Olesiejuk
Pakiet - Włoskie smaki
Olesiejuk
Superfit. Przepisy na zdrowie
Olesiejuk
Kiedy weszłam w twoje życie
Znak JednymSłowem