NOWE WYDANIE BESTSELLERA
Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty. 76 inspirujących przepisów na roślinne pasty
Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.
Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.
Konrad Budzyk - weganin i bloger kulinarny, autor książki "Totalnie tofu". Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.
Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty. 76 inspirujących przepisów na roślinne pasty
Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.
Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.
Konrad Budzyk - weganin i bloger kulinarny, autor książki "Totalnie tofu". Do gotowania podchodzi z dużym luzem, miesza style i techniki, a przy tym świetnie się bawi.
Szczegóły
Tytuł: Hummusy i pastyAutor: Konrad Budzyk
Wydawnictwo: Znak JednymSłowem
ISBN: 9788324099818
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 208
Format: 16.5 x 23.5 cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Roślinna Baza. Tofu
Otwarte