Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych
branża gastronomiczna Technik żywienia i usług gastronomicznych

WSiP

  • Rok wydania: 2024
  • Format: 17.0x24.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
62,10 PLN
Nasza cena
56,42 PLN
Oszczędzasz 10%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Zeszyt GASTROnomiczny został przygotowany z myślą o utrwalaniu i sprawdzaniu wiedzy. Zawiera zadania odwołujące się do doświadczeń z życia codziennego, pomaga opanować materiał na temat zasad żywienia, które powinny być stosowane na co dzień, ćwiczy również umiejętność obliczania wartości odżywczej. Zeszyt GASTROnomiczny obfituje w różnorodne typy zadań – od typowych zadań testowych zamkniętych, poprzez zadania wyboru prawdy / fałszu, zadania uzupełniania treści, aż do zadań otwartych realizowanych pojedynczo, w parach lub grupach – dzięki czemu wspiera rozwój kompetencji w różnych obszarach, w tym umiejętności interpersonalnych i przygotowuje do egzaminu zawodowego. Pod kodami QR znajdują się filmy urozmaicające naukę, a po każdym dziale atrakcyjne podsumowanie w formie krzyżówek, które ułatwiają efektywne zapamiętanie wiedzy zdobytej na lekcjach. Zeszyt GASTROnomiczny może być używany samodzielnie, jednak polecamy połączyć go wraz z podręcznikiem Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1, aby jeszcze lepiej zrozumieć i przyswoić materiał z kwalifikacji HGT.12. Kup podręcznik do kompletu Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. HGT.12. Część 1(Nowe okno).

Szczegóły

Tytuł: Zeszyt gastronomiczny HGT.12 Część 1 Zbiór zadań praktycznych
Podtytuł: branża gastronomiczna Technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor: Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Wydawnictwo: WSiP
ISBN: 9788302219023
Kategoria: Podręczniki
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: ćwiczenia
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 296
Format: 17.0x24.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.41 kg

Recenzje