Malta przewodnik z dodatkiem kulinarnym

ExpressMap

  • Rok wydania: 2024
  • Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Wysyłka:
1 - 3 dni robocze + czas dostawy
Sugerowana cena
99,90 PLN
Nasza cena
80,15 PLN
Oszczędzasz 20%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 69,35 zł



Malta

Przewodnik terramare to wciągająca podróż po Malcie, Gozo i Comino – fascynujących wyspach archipelagu maltańskiego, na których cuda natury przeplatają się z tajemnicami przeszłości. Zobacz wzniesione przez joannitów Pałac Wielkiego Mistrza i konkatedrę św. Jana w Valletcie, wybierz się na spacer po średniowiecznych uliczkach Mdiny, podziwiaj megalityczne świątynie Hagar Qim i Ggantija, zachwyć się z spektakularnymi klifami Dingli, zrób zdjęcie malowniczym łódkom luzzu w wiosce rybackiej Marsaxlokk, zanurkuj w Błękitnej Lagunie, weź udział w widowiskowej fieście, posmakuj świeżych owoców morza i tradycyjnych pastizzi. Poznaj Maltę z terramare!

W przewodniku terramare znajdziesz:
  • fascynujące opisy miejsc wartych odwiedzenia, najciekawszych atrakcji i ukrytych skarbów,
  • mnóstwo ciekawostek w formie wyimków z tekstu, ramek, stron tematycznych,
  • praktyczne porady i informacje o życiu w mieście oczami jego mieszkańców,
  • dowiedz się więcej – dla ciekawskich,
  • wspaniałe zdjęcia, które pozwolą poczuć klimat miejsca jeszcze przed jego odwiedzeniem,
  • mapy z najważniejszymi punktami, plany głównych obiektów, a dodatkowo darmową mapę w aplikacji na smartfon,
  • praktyczny i poręczny dodatek kulinarny z informacjami o kuchni lokalnej oraz słowniczkiem przydatnych w restauracji słów i zwrotów.

Kraj produkcji: Polska

Producent:
EXPRESSMAP POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Jeździecka 1/11
01-461 Warszawa (Polska)
tel: 502513001
email: info@expressmap.pl


Szczegóły

Tytuł: Malta przewodnik z dodatkiem kulinarnym
Autor: Piotr Kalwas
Wydawnictwo: ExpressMap
Kod paskowy: 9788381908153
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 224
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: