"Vege kociołkowanie" to pasja wspólnego gotowania w plenerze nad ogniskiem, to wspólne celebrowanie spotkań z bliskimi przy kociołku, w wersji wegetariańskiej i wegańskiej. To także sposób na pyszne vege dania jednogarnkowe przygotowywane w kuchni.
Ponieważ pędzę przez życie, uwielbiam, łatwe w przygotowaniu, a jednocześnie smaczne dania, bo przecież wszyscy kochamy dobrze i zdrowo zjeść.
Tak oto zaczęłam eksperymentować z daniami wegetariańskimi, w najlepszym możliwym połączeniu – łatwe, dobrze doprawione, zdrowe i przede wszystkim jednogarnkowe, a najlepiej z kociołka znad ogniska, w dobrym towarzystwie. Okazało się to strzałem w dziesiątkę!
Kulinarna nuda nagle zniknęła, a w naszym menu już na zawsze pozostaną wegetariańskie pyszności z kociołka, które dzięki dobrze dobranym składnikom i przyprawom pomagają zadbać o zdrowie!
Ewa Hangel – autorka książek kulinarnych ("Kociołkowanie po polsku", "Garnek rzymski"). W gotowaniu szuka nie elegancji i wyrafinowania, ale łatwości wykonania oraz wspaniałych, intensywnych smaków. Wielbicielka gotowania w jednym garnku.
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Wydawnictwo Studio Emka
Zapłocie 32 C
02-970 Warszawa (Polska)
tel: 507780504
email: wydawnictwo@studioemka.com.pl
Szczegóły
Tytuł: Vege kociołkowaniePodtytuł: Sprawdzone przepisy
Autor: Ewa Hangel
Wydawnictwo: Studio Emka
ISBN: 9788368064186
Język oryginału: polski
Języki: polski
Rok wydania: 2024
Ilość stron: 136
Format: 14.5x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.36 kg