W książce autor zdradza niektóre z tajemnic swojej kuchni oraz spiżarni, a nawet piwniczki. Zachęcamy więc szanownych Czytelników do wypróbowania mazurskich specjałów, bo nie tylko są smaczne i apetyczne, ale również łatwe do wykonania a ponadto można je porównać z daniami przygotowanymi przez samego Mistrza, odwiedzając mazurskie Głodowo.
Szczegóły
Tytuł: Mazurskie specjały z ryb, raków i innych przysmakówAutor: Gworek Mirosław
Wydawnictwo: Rea
Kod paskowy: 9788375440751
ISBN: 978-83-7544-075-1
Języki: polski
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 64
Format: 23.5x22.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.56 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dialogi angielskie nie tylko dla maturzystów
HARALD G DICTIONARIES
Rynek książki w Polsce 2008. Who is who
BIBLIOTEKA ANALIZ
Żyję z chorobą Parkinsona
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Słownik peryfraz czyli wyrażeń omownych
Wydawnictwo Naukowe PWN
Twoja Księgarnia 3/2009 (4)
Magazyn czytelników
Magazyn czytelników
OSDW AZYMUT
Księga dżungli
Biały Kot