Najnowsze badania na temat cholesterolu i żywienia. Rady dotyczące właściwego odżywiania się, gotowania oraz racjonalnych zakupów.
To książka dla smakoszy, którzy uwielbiają dobre jedzenie, ale troszczą się także o swoje zdrowie i dbają o właściwy poziom cholesterolu. Znajdą w niej ponad 100 wspaniałych przepisów opracowanych przez wyjątkowy duet - mistrza kuchni Daniela Grena oraz dietetyczkę Catherine Collins.
Dania, które przypadną do gustu całej rodzinie, zaspokoją apetyt i będą rozkoszą dla podniebienia, ale przede wszystkim obniżą poziom cholesterolu!
Książka pomaga dbac o zdrowie i jak najdłużej cieszyć się witalnością.
Szczegóły
Tytuł: Zdrowe potrawy obniżające cholesterolAutor: Green Daniel, Collins Catherine
Wydawnictwo: Publicat
ISBN: 9788324517503
Tłumacz: Wróbel Marcin, Mizgała Agnieszka
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 144
Format: 20.5x22.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.45 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Dzień na budowie Magnesowa zabawa
Olesiejuk
Pejzaż z gżegżółką, czyli językowy zawrót głowy
Media Rodzina
Obniż swój cholesterol
10 prostych sposobów ? bez leków ? w 4 tygodnie ?
10 prostych sposobów ? bez leków ? w 4 tygodnie ?
Studio Astropsychologii
Pora na potwora
Dwie Siostry
Marysia kąpie się
Debit
Pupy, ogonki i kuperki
Babaryba