Kuchnia włoska to nie tylko pizze, makarony i risotto. To również wspaniałe, wykwintne, łatwe w przygotowaniu dania. Kuchnia włoska to także jedna z najbardziej popularnych kuchni świata - i jedna z najzdrowszych. Oto przepisy na fantastyczne pyszne potrawy kuchni włoskiej, dostosowane do diety ubogowęglowodanowej - najsłynniejszej diety świata stworzonej przez doktora Roberta Atkinsa. Ta wyjątkowa książka kucharska pomaga: *Stracić zbędne kilogramy *Raz na zawsze zapomnieć o nadwadze *Uniknąć wielu chorób i dolegliwości, jak: cukrzyca, choroby serca, astma, reumatyzm, bezsenność *Cieszyć się wspaniałym smakiem
Szczegóły
Tytuł: Włoska dieta bez węglowodanówAutor: Anthony Francis
Wydawnictwo: Amber
Kod paskowy: 9788324120314
ISBN: 8324120319
Tytuł oryginału: LOW-CARB ITALIAN COOKING
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Derkacz-Strybel Maria
Języki: polski
Rok wydania: 2005
Ilość stron: 224
Format: 16x23cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.33 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Podstawy buddyzmu
Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
Bitwa o Kościół
Salwator
Życie Marty Robin
Promic
Uzdrawianie ciała za pomocą umysłu
Studio Astropsychologii
Dumała
słowo/obraz terytoria
Bądźcie solidarni!
Wielki Strajk Chłopski 1937 r.
Wielki Strajk Chłopski 1937 r.
Muzeum Historii Polskiego Ruchu Ludowego
Z natury rzeczy. Podręcznik do biologii.
Gimnazjum 1.
Gimnazjum 1.
MAC Edukacja