Książka zawiera zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby prowadzenia operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu różnego rodzaju półproduktów, tj. ciast, kremów, mas oraz gotowych wyrobów ciastkarskich.
Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły
Tytuł: Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych (dodruk na życzenie)Autor: Czesław Dojutrek, Andrzej Pietrzyk
Wydawnictwo: WSiP
Kod paskowy: 9788302078460
ISBN: 978-83-02-07846-0
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 2
Pomoce szkolne » Szkoła zawodowa
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2007
Ilość stron: 424
Format: 14,5 x 20,5 cm
Oprawa: miękka
Waga: 0.47 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Historia literatury francuskiej
Wydawnictwo Naukowe PWN