Czy to nie fascynujące, że narodziny, śmierć i zmartwychwstanie kogoś kto żył ponad 2 tysiące lat temu ma tak ogromne znaczenie, że każdego roku ludzie przeżywają je na nowo?
Ta wyjątkowa książka jest doskonałą pomocą, by zrozumieć znaczenie Świąt Wielkanocnych. Zawiera nie tylko historię powstania Wielkanocy, ale także zebrane z różnych zakątków świata tradycje i obrzędy.
Co więcej, znajdziecie w niej pyszne przepisy na świąteczne potrawy, cytaty z Pisma Świętego oraz pieśni wielkanocne.
Ta wyjątkowa książka jest doskonałą pomocą, by zrozumieć znaczenie Świąt Wielkanocnych. Zawiera nie tylko historię powstania Wielkanocy, ale także zebrane z różnych zakątków świata tradycje i obrzędy.
Co więcej, znajdziecie w niej pyszne przepisy na świąteczne potrawy, cytaty z Pisma Świętego oraz pieśni wielkanocne.
Kraj produkcji: PL
Producent:
Przedsiębiorstwo Wydawniczo-Handlowe Arti Artur Rogala, Mariusz Rogala Sp. J.
ul.Sochaczewska 31
05-850 Macierzysz (PL)
tel: 226316080
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Wielkanoc. Historia, tradycje, potrawyWydawnictwo: Arti
ISBN: 9788382750089
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 176
Format: 21.6 x 30.4 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.12 kg
Kraj produkcji: PL
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Moja kuchnia polska
Fenix
Skarby natury
SBM
Skarby Polski
SBM
Polska
Arti
Zdrowa kuchnia
Ibis
Kuchnia polska
Olesiejuk
Polska
Góry
Góry
Arti