Omówione zagadnienia: założenia organizacyjno-techniczne fermy, urządzanie fermy, podstawy pracy hodowlanej i charakterystyka materiału zwierzęcego, rozród królików, żywienie, profilaktyka i ochrona zdrowia, zasady uboju królików i przerobu mięsa króliczego.
Szczegóły
Tytuł: Króliki Towarowa produkcja mięsnaAutor: Bogusław Barabasz, Józef Bieniek
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
ISBN: 9788309018216
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 132
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.2 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Owady uszkadzające drewno
Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
Płótno
Fundacja Zeszytów Literackich
Jan Paweł II w Polsce
Świat Książki
Pamiętajki
Impuls
Kontrola podatkowa przedsiębiorców
Wolters Kluwer