Szybkie w przygotowaniu, zdrowe i pyszne posiłki – odkryj niezwykły potencjał air fryera!
Air fryer to urządzenie, które robi furorę w polskich kuchniach. Jest łatwe w obsłudze i wielofunkcyjne – pozwala piec i smażyć w gorącym powietrzu, czyli z niewielkim dodatkiem tłuszczu lub bez niego, w krótszym czasie niż w przypadku tradycyjnego piekarnika, co oznacza duże oszczędności. Można w ten sposób przygotować w zasadzie każdą potrawę!
Od przystawek przez dania obiadowe z dodatkiem smakowitych sosów aż po desery – proponujemy 50 sprawdzonych i oryginalnych przepisów, które pozwolą ci odkryć pełen potencjał air fryera. Bez względu na to, czy dopiero zaczynasz przygodę z tym urządzeniem, czy masz już poziom mistrzowski, znajdziesz tu ciekawe inspiracje i praktyczne porady. Na końcu książki zamieszczono pomysły na menu na różne okazje, co znacznie ułatwi ci zaplanowanie posiłków dla całej rodziny.
Producent:
Wydawnictwo RM sp. z o.o.
Mińska 25
03-808 Warszawa (Polska)
tel: 22 870 60 46
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Air fryer Przystawki, dania główne i deseryAutor: Auge Severine
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788381519946
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 144
Format: 16.9x24.0cm
Oprawa: Miękka