Dr Wiliam W. Li autor bestsellerowej i przełomowej książki Jedzenie przeciwko chorobie, w niniejszej publikacji prezentuje, jak odpowiednia dieta może pomóc w zapobieganiu otyłości oraz zdrowej utracie wagi.
Doktor Li ujawnia zaskakujące i nowatorskie podejście do odchudzania, udowadniając, między innymi że:
Doktor Li ujawnia zaskakujące i nowatorskie podejście do odchudzania, udowadniając, między innymi że:
- zdrowa tkanka tłuszczowa może wspomagać proces odchudzania;
- metabolizm w wieku 60 lat może działać tak samo, jak w wieku 20 lat;
- dieta z efektem jo-jo może być korzystna dla zdrowia;
- okno postu przerywanego trwające osiem godzin może być równie skuteczne, co dwunastogodzinne;
- utrata nawet niewielkiej ilości wagi może znacząco wpłynąć na zdrowie.
Książka ukazuje, jak dodanie odpowiednich produktów do diety może poprawić metabolizm, zredukować niezdrową tkankę tłuszczową i doprowadzić do utraty wagi, która wydłuży życie i pozwoli w pełni cieszyć się każdym jego dniem.
Ponadto autor proponuje czterotygodniowy plan posiłków, wskazówki dotyczące zamienników produktów, porady zakupowe oraz, co najważniejsze, proste przepisy, które zachwycą każdego.
Ponadto autor proponuje czterotygodniowy plan posiłków, wskazówki dotyczące zamienników produktów, porady zakupowe oraz, co najważniejsze, proste przepisy, które zachwycą każdego.
Kraj produkcji: PL
Producent:
Wydawnictwo Czarna Owca Sp. z o.o.
ul. Wspólna 35/5
00-519 Warszawa (PL)
tel: 22 616 12 72
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Jedzenie przeciwko otyłości. Naukowe dowody na zdrowe odchudzanieAutor: Li William
Wydawnictwo: Czarna Owca
ISBN: 9788383829883
Tytuł oryginału: Eat to Beat Your Diet: Burn Fat, Heal Your Metabolism, and Live Longer
Tłumacz: Luboński Paweł
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 480
Format: 15.0 x 22.5 cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Kraj produkcji: PL