Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®

Jedność

  • Rok wydania: 2025
  • Format: 23.0 x 28.0 cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
poniedziałek (2025-12-01)
Sugerowana cena
129,00 PLN
Nasza cena
91,64 PLN
Oszczędzasz 29%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 91,64 zł

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....

Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?

Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!
  • Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.
  • Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.
  • Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.
210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU

Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej

Kraj produkcji: PL

Producent:
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce (PL)
tel: 41 349 50 00
email: [email protected]


Szczegóły

Tytuł: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788383533025
Tytuł oryginału: L’école du chocolat Fondants, merveilleux, tartes, soufflés, truffes… 90 recettes incontournables po
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 312
Format: 23.0 x 28.0 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.05 kg
Kraj produkcji: PL

Recenzje