Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®
Jedność

Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....
Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?
Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!
Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?
Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!
- Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.
- Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.
- Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.
210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU
Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej
Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej
Kraj produkcji: PL
Producent:
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce (PL)
tel: 41 349 50 00
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle…Le Cordon Bleu®Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788383533025
Tytuł oryginału: L’école du chocolat Fondants, merveilleux, tartes, soufflés, truffes… 90 recettes incontournables po
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 312
Format: 23.0 x 28.0 cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.05 kg
Kraj produkcji: PL




