Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®

Jedność

  • Rok wydania: 2025
Wysyłka:
Przedsprzedaż
Sugerowana cena
129,00 PLN
Nasza cena
96,90 PLN
Oszczędzasz 25%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 96,90 zł



Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty....

Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu?

Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych!

·Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji.

·Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje.

·Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów.

210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU

Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.



Szczegóły

Tytuł: Szkoła czekolady. 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®
Autor: Opracowanie zbiorowe
Wydawnictwo: Jedność
Kod paskowy: 9788383533025
ISBN: 978-83-8353-302-5
Rok wydania: 2025

Recenzje