Szkoła czekolady
90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®

Jedność

  • Rok wydania: 2025
  • Format: 23.0x28.0cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Przedsprzedaż
Sugerowana cena
129,00 PLN
Nasza cena
95,85 PLN
Oszczędzasz 26%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 95,85 zł



Czekoladowe praliny, eklerki, musy, makaroniki, muffinki, lody, nugaty, babeczki, suflety, tarty.... Dlaczego nie zrobić tych wszystkich czekoladowych smakołyków samemu? Le Cordon Bleu® otwiera swoje podwoje. Odkryj mistrzowskie sposoby przygotowywania deserów czekoladowych i wyrobów cukierniczych! ·Sztuka temperowania czekolady, sporządzania ganaszu, formowania czekoladowych słodyczy, wiórków, wachlarzy i innych dekoracji. ·Przepisy z całego świata, a także bardziej wyszukane receptury na specjalne okazje. ·Szczegółowe instrukcje, które pomogą zwizualizować poszczególne etapy przygotowania najbardziej skomplikowanych przepisów. 210 ILUSTRACJI KROK PO KROKU Założona w Paryżu w 1895 roku Le Cordon Bleu® to międzynarodowa sieć szkół zajmujących się edukacją w zakresie różnych sztuk kulinarnych i zawodów gastronomicznych. Zespół nauczycieli składa się z uznanych na całym świecie szefów kuchni i profesjonalistów z branży gastronomicznej. Szkoła zapewnia wysoki poziom wiedzy poparty wieloletnim doświadczeniem oraz przekazuje swoim uczniom zamiłowanie do sztuki kulinarnej.

Producent:
Wydawnictwo Jedność
ul. Jana Pawła II 4
25-025 Kielce (PL)
tel: 41 349 50 00
email: [email protected]


Szczegóły

Tytuł: Szkoła czekolady
Podtytuł: 90 mistrzowskich przepisów na fondanty, tarty, suflety, trufle… Le Cordon Bleu®
Wydawnictwo: Jedność
ISBN: 9788383533025
Tytuł oryginału: L’école du chocolat Fondants, merveilleux, tartes, soufflés, truffes… 90 recettes incontournables po
Języki: polski
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 312
Format: 23.0x28.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.05 kg

Recenzje