Wspaniała książka wielkiego mistrza kuchni myśliwskiej – Grzegorza Russaka.
Obowiązkowa pozycja każdej biblioteczki domowej. Szczególnie polecamy ją wszystkim pasjonatom kuchni myśliwskiej oraz znawcom smaków. Przyda się jednak każdemu, kto chce jeść smaczne i zdrowe dania z dziczyzny przyrządzone we własnym domu.
Autor podaje nie tylko praktyczne przepisy, ale także stare receptury, gwarantujące niepowtarzalny smak potrawy. Książka podzielona została na cztery części odpowiadające porom roku. W każdej z nich znajdziemy mnóstwo wybornych dań sezonowych.
Autor dzieli się z czytelnikami także przepisami na procentowe nalewki.
Książka bogata w ilustracje, idealna na prezent!
Obowiązkowa pozycja każdej biblioteczki domowej. Szczególnie polecamy ją wszystkim pasjonatom kuchni myśliwskiej oraz znawcom smaków. Przyda się jednak każdemu, kto chce jeść smaczne i zdrowe dania z dziczyzny przyrządzone we własnym domu.
Autor podaje nie tylko praktyczne przepisy, ale także stare receptury, gwarantujące niepowtarzalny smak potrawy. Książka podzielona została na cztery części odpowiadające porom roku. W każdej z nich znajdziemy mnóstwo wybornych dań sezonowych.
Autor dzieli się z czytelnikami także przepisami na procentowe nalewki.
Książka bogata w ilustracje, idealna na prezent!
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: Wielka kuchnia myśliwskaAutor: Grzegorz Russak
Wydawnictwo: Bellona
ISBN: 9788311185609
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 384
Format: 21.0 x 30.0
Oprawa: okładka twarda