Jedzenie, które leczy

Świat Książki

  • Rok wydania: 2009
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
29,90 PLN
Nasza cena
24,50 PLN



?Niech żywność będzie twoim lekarstwem, a lekarstwo twoją żywnością? ? tak już w starożytności mawiał Hipokrates. I nie ma w tym żadnej magii. Brukselka zapobiega powstawaniu nowotworów, kasza gryczana wzmacnia serce, suszone morele opóźniają proces starzenia się, a pomidory poleca się osobom cierpiącym na choroby nerek. Poznaj cenne właściwości produktów, które dobroczynnie wpłyną na Twój organizm i dodadzą Ci witalności. Skorzystaj z przepisów na smaczne i lecznicze dania.

Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: [email protected]


Szczegóły

Tytuł: Jedzenie, które leczy
Autor: Barbara Jakimowicz-Klein
Wydawnictwo: Świat Książki
Kod paskowy: 9788324708765
ISBN: 978-83-247-0876-5
Rok wydania: 2009
Ilość stron: 176
Oprawa: Twarda

Recenzje