Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie

Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
66,30 PLN
Nasza cena
47,24 PLN
Oszczędzasz 29%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Podręcznik akademicki przeznaczony w głównej mierze dla studentów kierunków zootechnicznego, towaroznawstwa, technologii żywności i żywienia człowieka. Książka zawiera 11 podstawowych rozdziałów, w których omówiono wszystkie surowce i produkty pozyskiwane od zwierząt gospodarskich, drobiu i pszczół. Uwzględniono w niej również nowe, wykorzystywane obecnie metody oceny jakości surowców i produktów zwierzęcych oraz akty prawne regulujące produkcję żywności pochodzenia zwierzęcego, a obowiązujące w Polsce po 1 maja 2004 r.

Szczegóły

Tytuł: Surowce zwierzęce. Ocena i wykorzystanie
Wydawnictwo: Państwowe Wydawnictwo Rolnicze i Leśne
ISBN: 9788309017837
Kategoria: Podręczniki
Szkoła branżowa I stopnia » Klasa 1

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 512
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.88 kg

Recenzje