Ta niezwykła książka z pewnością zadowoli każdego wielbiciela czekolady.
Zawiera ponad 300 przepisów na smaczne ciastka, ciasta krojone, brownies, muffinki, babeczki, desery, puddingi, lody, drinki i przystawki - a zatem wszelkie kulinarne zastosowania czekolady. Ponadto czytelnik zdobędzie wiele ciekawych informacji o czekoladzie i pozna jej egzotyczną historię - od starożytnego Meksyku aż po czasy obecne.
Zawiera ponad 300 przepisów na smaczne ciastka, ciasta krojone, brownies, muffinki, babeczki, desery, puddingi, lody, drinki i przystawki - a zatem wszelkie kulinarne zastosowania czekolady. Ponadto czytelnik zdobędzie wiele ciekawych informacji o czekoladzie i pozna jej egzotyczną historię - od starożytnego Meksyku aż po czasy obecne.
Producent:
Dressler Dublin sp. z o.o
ul. Poznańska 91
05-850 Ożarów Mazowiecki (PL)
tel: +48 22 733 50 00
email: wydawnictwo@dressler.com.pl
Szczegóły
Tytuł: Złota księga czekoladyPodtytuł: Ponad 300 znakomitych przepisów
Autor: Carla Bardi, Claire Pietersen
Wydawnictwo: Olesiejuk
ISBN: 9788376264677
Tytuł oryginału: The Golden Book of Chocolate
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Ratajczyk Anna, Smulko Jadwiga
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 704
Format: 16.5x22.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.75 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Konwencjonalne i elektroniczne układy hamulcowe
Wydawnictwa Komunikacji i Łączności WKŁ
Format scenariusza filmowego
Wojciech Marzec
Dzika kuchnia
Nasza Księgarnia
Gdzieś dalej, gdzie indziej
Czarne