Chcesz wiedzieć, jak zdrowo gotować, aby szybko schudnąć i uniknąć chorób, takich jak cukrzyca, insulinooporność czy zaburzenia hormonalne? Poznaj tajemnice gotowania z sezonowych warzyw i owoców! Książka Natalii Dolaty, znanej z bestsellera `Słodycze bez cukru i słodzików`, to 130 inspirujących przepisów na dania o niskim indeksie glikemicznym. Odkryj wyjątkowe smaki każdej pory roku, zaczynając od energetyzujących śniadań, poprzez sycące obiady, aż po odżywcze kolacje. Każdy przepis bazuje na składnikach o niskim indeksie glikemicznym, wspierając stabilny poziom cukru we krwi. Oprócz pięknych fotografii, przepisy zawierają dane o wartościach odżywczych, co ułatwi odchudzanie i zdrową dietę. Smakuj zdrowie o każdej porze roku.
Producent:
Wydawnictwo Vital
Antoniuk Fabryczny 55/24
15-762 Białystok (PL)
tel: 604-512-224
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł: 130 przepisów na sezonowe potrawy o niskim indeksie glikemicznymAutor: Natalia Dolata
Wydawnictwo: Vital
ISBN: 9788384290705
Rok wydania: 2025
Ilość stron: 232
Format: 14.5x20.5 cm
Oprawa: oprawa broszurowa
Waga: 0.442 kg


