Dania, których podstawą są jarzyny ze względu na walory odżywcze, należą do najbardziej prozdrowotnych potraw. W książce znajdują się przepisy na warzywne dodatki do mięs, ryb i jaj, takie jak fasolka szparagowa na kwaśno, fenkuł pod beszamelem, a także takie, które stanowią danie główne, jak pietruszkowe placuszki czy dynia zapiekana z sosem mięsnym.
Szczegóły
Tytuł: Potrawy z warzywAutor: Adamczewska Barbara
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
Kod paskowy: 9788373377622
ISBN: 837337762X
Języki: polski
Ilość stron: 96
Format: 15x21cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.26 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Póki się znów nie spotkamy
Albatros
Nie tylko wynik 1 Książka dla nauczyciela
Gimnazjum
Gimnazjum
MAC Edukacja
SINS Extremes Deutsch Poziom zaawansowany i biegły
SuperMemo World
Polska Mapa kodów pocztowych 1:950 000
Carta Blanca
Plan doskonały
TiM film studio
Pierwszy ogród
Wspomnienia Janusza Weissa
Wspomnienia Janusza Weissa
Zwierciadło
Wykłady z filozofii nowoczesności
Wydawnictwo Naukowe PWN