Potrawy z warzyw

Prószyński i S-ka

  • Rok wydania: 0
  • Format: 15x21cm
  • Oprawa: Twarda
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
0 PLN
Nasza cena
7,90 PLN



Dania, których podstawą są jarzyny ze względu na walory odżywcze, należą do najbardziej prozdrowotnych potraw. W książce znajdują się przepisy na warzywne dodatki do mięs, ryb i jaj, takie jak fasolka szparagowa na kwaśno, fenkuł pod beszamelem, a także takie, które stanowią danie główne, jak pietruszkowe placuszki czy dynia zapiekana z sosem mięsnym.

Szczegóły

Tytuł: Potrawy z warzyw
Autor: Adamczewska Barbara
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: ENCYKLOPEDIA GOTOWANIA
Kod paskowy: 9788373377622
ISBN: 837337762X
Języki: polski
Ilość stron: 96
Format: 15x21cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.26 kg

Recenzje