W tomie "Jajka i sery" znalazły się receptury na rozmaite jajecznice, zapiekanki, placki, sałatki, pasty i wiele innych.
Kanon tradycyjnej kuchni polskiej to pięknie ilustrowana seria książek z najlepszymi, najbardziej
charakterystycznymi i sprawdzonymi przepisami polskiej kuchni tradycyjnej, rekomendowanymi przez Hannę Szymanderską.
Szczegóły
Tytuł: Jajka i sery czyli najlepsze omlety zapiekanki sałatkiAutor: Szymanderska Hanna
Wydawnictwo: Multico
Seria: KANON TRADYCYJNEJ KUCHNI POLSKIEJ
ISBN: 9788370738655
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 112
Format: 24.5x22.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.68 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Atlas świata dla dzieci
Books
Angielski 365 na każdy dzień. Poziom A2-B2
Preston Publishing