100 smaków rodzinnych świąt! Pomysły na dania zapamiętane przez autorkę z dzieciństwa: najlepsze na świecie pierogi i bezy babci, faszerowana ryba specjalność mamy, kołduny według przepisu taty i kapusta wigilijna przygotowana tak, jak robiła to ciocia.
Szczegóły
Tytuł: Tradycyjne potrawy świąteczne Wigilia i Boże NarodzenieAutor: Zacharczuk Jaga
Wydawnictwo: KDC Klub dla Ciebie
ISBN: 9788325802653
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 80
Format: 21.5x29.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.53 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
U progu pontyfikatu Ojciec Święty Benedykt XVI
Wydawnictwo M
Pamiętajki
Impuls
Berlitz Rome Pocket Guide
Langenscheidt
Kompendium farmakologii
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Jak zwierzęta
G+J Gruner+Jahr Polska