Prezentujemy 120 przepisów na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny i wołowiny.
Większość z nich to receptury na specjały pieczone, ale przedstawiamy także wiele pomysłów na potrawy smażone.
Ponadto proponujemy przepisy na mięsa z grilla oraz zakąski - wędzone kiełbasy i zimne wędliny, np. kabanosy czy roladę z boczku, które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Wśród prezentowanych w publikacji receptur znajdziesz propozycje odpowiednie zarówno na co dzień - np. schabowe zawijańce czy orientalne żeberka wołowe - jak i na uroczystą okazję - np. de volaille?a z krewetkami czy gęsinę w sosie śliwkowym.
Większość z nich to receptury na specjały pieczone, ale przedstawiamy także wiele pomysłów na potrawy smażone.
Ponadto proponujemy przepisy na mięsa z grilla oraz zakąski - wędzone kiełbasy i zimne wędliny, np. kabanosy czy roladę z boczku, które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
Wśród prezentowanych w publikacji receptur znajdziesz propozycje odpowiednie zarówno na co dzień - np. schabowe zawijańce czy orientalne żeberka wołowe - jak i na uroczystą okazję - np. de volaille?a z krewetkami czy gęsinę w sosie śliwkowym.
Szczegóły
Tytuł: Mięsa pieczone smażone wędzoneWydawnictwo: Olimp Media
ISBN: 9788377070338
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 128
Format: 13.5x21.2cm
Oprawa: Twarda
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Żebym nie zasłaniał sobą Ciebie
Bernardinum
Angola Express
BRANTA
Kompendium farmakologii
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Kodeks postepowania karnego ze schematami
LexisNexis
Prawo pracy Kazusy
LexisNexis
Powikłania w chirurgii jamy brzusznej
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Józef Herzog Żołnierz Niepodległości
Wspomnienia i dokumenty
Wspomnienia i dokumenty
Księgarnia Akademicka
Procedury pielęgniarskie w chirurgii
PZWL Wydawnictwo Lekarskie