Serwując uwielbiane przez wszystkich minidania, musimy pamiętać o odpowiednim przybraniu potraw, o ozdobieniu ich listkami sałaty, cząstkami pomidora, plasterkiem ogórka i rzodkiewki, co wpływa nie tylko na wartość potrawy, ale i na jej walory estetyczne.
Szczegóły
Tytuł: Przystawki i sałatkiAutor: Pacer Renata
Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Seria: BIBLIOTECZKA PORADNIKA DOMOWEGO
Kod paskowy: 9788373377271
ISBN: 8373377271
Języki: polski
Rok wydania: 2004
Ilość stron: 96
Format: 14x20cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.11 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Medycyna rodzinna
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Prawo spółek handlowych wyd.4 /Beck/ +CD
Inwestycje
Imperium mroku
Noir Sur Blanc
Myślenie równoległe
PRIMA Agencja
Szkoła jeździecka
PRIMA Agencja
Mistyka rozkoszy
Studio Astropsychologii
Anatomia ultrasonograficzna
Kolorowy atlas
Kolorowy atlas
PZWL Wydawnictwo Lekarskie
Regionalne smakołyki
Ad Oculos