Właściwości fizyczne żywności

WNT

  • Rok wydania: 2016
  • Format: 16.5x24.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
49,00 PLN
Nasza cena
47,90 PLN
Oszczędzasz 3%
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 0,00 zł



Jest to pierwsze opracowanie o charakterze podręcznika, w którym zwięźle omówiono właściwości fizyczne żywności, w tym właściwości mechaniczno-reologiczne, aerodynamiczne, cieplne, powierzchniowe, optyczne, dyfuzyjne, elektryczne, akustyczne z uwzględnieniem żywności sypkiej. Znajomość tych zagadnień jest niezbędna do odpowiedniego projektowania produktu żywnościowego, jego procesu technologicznego i sterowania nim oraz do projektowania maszyn, urządzeń i aparatów niezbędnych we wszystkich branżach przemysłu spożywczego.

Szczegóły

Tytuł: Właściwości fizyczne żywności
Wydawnictwo: WNT
ISBN: 9788320437041
Języki: polski
Rok wydania: 2016
Ilość stron: 340
Format: 16.5x24.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.571 kg

Recenzje