Książka zawierająca przepisy na potrawy i dodatki oraz praktyczne porady dla miłośników sztuki kulinarnej. Dowodem na ich przydatność są lata doświadczenia jakimi poszczycić się mogła najbardziej
znana w Stanach Zjednoczonych szefowa kuchni, która nauczyła Amerykanów gotować i zaraziła ich miłością do jedzenia, wydając kolejne książki kucharskie i prowadząc pierwsze w tamtejszej telewizji
show kulinarne. Ten niewielkich poradnik to niezbędnik, który powinien się znaleźć w podręcznej biblioteczce każdego szanującego się kucharza.
Producent:
Wydawnictwo AMBER Sp. z o.o.
ul. Królewicza Jakuba 27 A
02-956 Warszawa (PL)
tel: kontakt@wydawnictwoamber.pl
email:
Podmiot odpowiedzialny:
Wydawnictwo AMBER Sp. z o.o.
ul. Królewicza Jakuba 27 A
02-956 Warszawa (PL)
tel: kontakt@wydawnictwoamber.pl
email:
Szczegóły
Tytuł: Gotuj z JuliąPodtytuł: Niezbędne przepisy i porady mistrzyni kuchni
Autor: Child Julia
Wydawnictwo: Literackie
ISBN: 9788308046838
Tłumacz: Sak Anna
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 252
Format: 14.5x20.5cm
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Waga: 0.41 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Kuchnia lwowska
Zysk i S-ka
Tajemnica domu Helclów
Znak Literanova
Rozdarta zasłona
Znak Literanova
Zdrowe słodkości na każdą porę dnia
Samo Sedno