DOSKONAŁA KSIĄŻKA KUCHARSKA ZARÓWNO DLA AMATORÓW, JAK I BARDZIEJ DOŚWIADCZONYCH SZEFÓW KUCHNI POSZUKUJĄCYCH NOWYCH I ORYGINALNYCH POMYSŁÓW NA POTRAWY PODAWANE PODCZAS PRZYJĘĆ, IMPREZ I SPOTKAŃ TOWARZYSKICH
ZAWIERA PONAD 150 INSPIRUJĄCYCH PRZEPISÓW, POCZĄWSZY OD KREWETEK W TEMPURZE I OSTRYCH ALBONDICAS (PULPECIKI W SOSIE POMIDOROWYM), NA KALIFORNIJSKICH HAND ROLLS I KLASYCZNYM SEROWYM FONDUE KOŃCZĄC.
DZIĘKI PROSTYM, DOKŁADNYM PRZEPISOM, SAMODZIELNE WYKONANIE POTRAW JEST ŁATWIEJSZE, NIŻ MYŚLISZ.
PRZYDATNE INFORMACJE O NAJWAŻNIEJSZYCH SKŁADNIKACH I NIEZBĘDNYM SPRZĘCIE KUCHENNYM SPRAWIĄ, ŻE NIE BĘDZIESZ POTRZEBOWAĆ ŻADNEJ INNEJ KSIĄŻKI, ABY URZĄDZIĆ NIEZAPOMNIANE PRZYJĘCIE.
O autorach
ABIGAIL BROWN i MELISSA WEBB rozpoczynały swą karierę od pracy w firmie cateringowej i pracowały wspólnie przez dziesięć lat. Obecnie Melissa jest właścicielką własnej firmy cateringowej, a Abigail pracuje jako konsultant ds. żywieniowych.
TOMÁS GARCÍA jest pisarzem i nauczycielem. Jest częstym gościem kraju Basków w Hiszpanii, skąd pochodzi rodzina jego żony.
Po zakończeniu pracy na stanowisku dyrektora ds. artystycznych magazynu ?Cosmopolitan?, MICHELE GOMES prowadzi własne studio projektowe Ching-Chong-Cha, w Afryce Południowej.
Szczegóły
Tytuł: Przekąski na imprezę Łatwiesze niż myśliszPodtytuł: Canapes, tapas, fondue, sushi
Autor: Brown Abigail, Garcia Tomas, Gomes Michele, Webb Melissa
Wydawnictwo: G+J Gruner+Jahr Polska
ISBN: 9788362343300
Tytuł oryginału: Party Food Made Easy
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Antoniak Bartek
Języki: polski
Rok wydania: 2013
Ilość stron: 288
Format: 21.0x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.76 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Atlas kanapek świata
G+J RBA
Sekrety włoskiej kuchni
Albatros
Albert Marvelli Pełnia życia
Księgarnia Św. Wojciecha