Organizacja pracy w hotelarstwie Poradnik metodyczny

Rea

  • Rok wydania: 2010
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
15,00 PLN
Nasza cena
10,50 PLN



Niniejszy poradnik przeznaczony jest dla nauczycieli przedmiotu organizacja pracy w hotelarstwie w technikum hotelarskim i powstał na podstawie podręcznika: Organizacja pracy w hotelarstwie. Zawiera propozycje realizacji treści programowych zgodnych z nowym programem nauczania.

Szczegóły

Tytuł: Organizacja pracy w hotelarstwie Poradnik metodyczny
Autor: Kołodziejczyk Magdalena
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375442366
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
Technikum » Klasa 2
Technikum » Klasa 3

Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Poradnik metodyczny
Języki: polski
Rok wydania: 2010
Ilość stron: 88
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.16 kg

Recenzje