Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność wyborne nalewki owocowe.
Szczegóły
Tytuł: Polish Cooking Kuchnia PolskaPodtytuł: wersja angielska
Autor: Izabella Byszewska
Wydawnictwo: Parma Press
ISBN: 9788377770627
Języki: angielski
Rok wydania: 2014
Ilość stron: 96
Format: 17.0x16.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.35 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Awantura o Basię
Nasza Księgarnia
Godzina pąsowej róży
Siedmioróg
Psychologia dziecka
Wydawnictwo Naukowe PWN
Jezioro Osobliwości
Akapit Press
Kuchnia polska na wszystkie okazje
Zielona Sowa