Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.
znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka
procesy zachodzące w produktach spożywczych
opakowania
organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP
charakterystyka surowców cukierniczych
znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka
procesy zachodzące w produktach spożywczych
opakowania
organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP
charakterystyka surowców cukierniczych
Szczegóły
Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Autor: Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443608
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1
MEN: 2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 304
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.44 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Niesforny alfabet
Literatura
Justyn i 10 przykazań
Księgarnia Św. Wojciecha
Zły wpływ
Baobab
Asiunia
Literatura
Międzynarodowe prawo inwestycyjne
C. H. Beck
Kanał Augustowski i współczesna ekoturystyka
Akademia Humanistyczna im. A. Gieysztora
Własność intelektualna i przemysłowa w unii europejskiej z CD
Iuris Polskie Wydawnictwo Prawnicze Sp.z o.o.