Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum

Rea

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 16.5x23.5cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
39,40 PLN
Nasza cena
33,06 PLN



Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie cukiernik w zasadniczych szkołach zawodowych i szkołach policealnych.

znaczenie i rola żywności w żywieniu człowieka
procesy zachodzące w produktach spożywczych
opakowania
organizacja produkcji ciastkarskiej i cukierniczej z uwzględnieniem systemu HACCP
charakterystyka surowców cukierniczych


Szczegóły

Tytuł: Technologie produkcji cukierniczej podręcznik część 1
Podtytuł: Zasadnicza szkoła zawodowa, technikum
Autor: Kaźmierczak Magdalena
Wydawnictwo: Rea
ISBN: 9788375443608
Kategoria: Podręczniki
Technikum » Klasa 1

MEN: 2011
Przedmiot: Przedmioty zawodowe
Typ: Podręcznik
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 304
Format: 16.5x23.5cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.44 kg

Recenzje

Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także: