Wina musujące
Owocowe
Piwa miodowe
Fermentacja
Dojrzewanie napojów
Fachowy poradnik o produkcji miodów, win, piw i napojów bezalkoholowych.
Owocowe
Piwa miodowe
Fermentacja
Dojrzewanie napojów
Fachowy poradnik o produkcji miodów, win, piw i napojów bezalkoholowych.
Szczegóły
Tytuł: Miodosytnictwo sztuka przerabiania miodu i owocówAutor: Ciesielski Teofil
Wydawnictwo: Twoje Wydawnictwo
ISBN: 9788362792030
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 176
Format: 14.0x20.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.19 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Fatima Miejsca święte 8
Mediaprofit
Kompendium neurologii nowe
Via Medica
Internet w szkole wyższej
Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu
Opowiadania dla małych chłopców
Olesiejuk
Historia tekstu wizualnego
Polska po 1967 roku
Polska po 1967 roku
Narodowe Centrum Kultury