Chutneye, octy i oliwy, kwaszonki, marynaty, konfitury, dżemy, galaretki, czyli przeszło 100 przepisów na zamykanie smaków i aromatów w słoikach, według starych, sprawdzonych receptur.
Szczegóły
Tytuł: Przetwory Z babcinego notatnikaAutor: Elżbieta Adamska
Wydawnictwo: Olesiejuk
Seria: Z babcinego notatnika
ISBN: 9788377704974
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 224
Format: 16.5x20.5cm
Oprawa: Twarda
Waga: 0.68 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Jeżycjada. Czarna polewka. Tom 17
Akapit Press
Amis et compagnie 3 Podręcznik
267/3/2011
267/3/2011
Cle International
Jarska kuchnia siostry Anieli
Salwator
Anielska kuchnia siostry Anieli
Salwator
Klasztorna kuchnia siostry Anieli
Salwator
Sałatki i warzywa
Prószyński i S-ka