Z książki dowiesz się, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac dokładnie opisano i zilustrowano.
Szczegóły
Tytuł: Wypiekanie chleba Krok po krokuAutor: Lepard Dan, Whittington Richard
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788372439505
Tytuł oryginału: Baker Spice. Exceptional Breads
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Kwiecień-Maniewska Olga
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 160
Format: 16.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Wiem co jem Przepisy z programu
Publicat
W cieniu krzyża
Opowieśc o Ricie z Cacii
Opowieśc o Ricie z Cacii
Rosemaria
Moje wypieki Wielki powrót
Egmont
Modlitewnik Św. Rita
Wydawnictwo M