Wypiekanie chleba Krok po kroku

RM

  • Rok wydania: 2011
  • Format: 16.5x21.0cm
  • Oprawa: Miękka
Wysyłka:
Niedostępna
Sugerowana cena
34,90 PLN
Nasza cena
21,87 PLN



Z książki dowiesz się, jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie, klasyczne francuskie bagietki, włoską focaccię, pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac dokładnie opisano i zilustrowano.

Szczegóły

Tytuł: Wypiekanie chleba Krok po kroku
Autor: Lepard Dan, Whittington Richard
Wydawnictwo: RM
ISBN: 9788372439505
Tytuł oryginału: Baker Spice. Exceptional Breads
Język oryginału: angielski
Tłumacz: Kwiecień-Maniewska Olga
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 160
Format: 16.5x21.0cm
Oprawa: Miękka
Waga: 0.31 kg

Recenzje