Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty...
"Ciasta Encyklopedia kulinarna" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa. To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, odpowiednich dodatków i wielu kulinarnych tricków.
"Ciasta Encyklopedia kulinarna" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa. To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, odpowiednich dodatków i wielu kulinarnych tricków.
Szczegóły
Tytuł: Ciasta Encyklopedia kulinarnaAutor: Iwona Czarkowska
Wydawnictwo: Dragon
Seria: Dobra Kuchnia
ISBN: 9788362521807
Języki: polski
Rok wydania: 2011
Ilość stron: 256
Format: 21.0x29.0cm
Oprawa: Twarda
Waga: 1.42 kg
Recenzje
Informacje:
Klienci, którzy kupili oglądany produkt kupili także:
Sałatki surówki ciasta desery lody musy koktajle napoje
589 potraw
589 potraw
Twoje Wydawnictwo
Przygody Hucka Finna
Olesiejuk
Przygody Tomka Sawyera
Olesiejuk
Zerwane zaręczyny (pocket)
Dolnośląskie
Polska Niezwykłe budowle
Twoje Książki
Przysmaki Ojca Mateusza.
Domowa kuchnia Natalii
Domowa kuchnia Natalii
Zwierciadło
Polska podróż po regionach
Biały Kot
Encyklopedia Gotowania 05/2014.
Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety
Najlepsze przepisy na naleśniki i omlety
Prószyński i S-ka